Επικοινωνία(+30) 24230 71268
Close
Πλατανιάς Πηλίου Μαγνησία 37010, Ελλάδα
(+30) 24230 71268 info@pelionnaturalsoap.gr
Monday - Friday 10AM - 8PM
Συμμετοχή στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FoodExpo 2018

Η εταιρεία μας Pelion Natural Soap που παρασκευάζει τα γνωστά πιστοποιημένα βιολογικά σαπούνια Πηλίου, συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Τροφίμων και Ποτών FoodExpo από 11.03.2018 έως 14.03.2018.
Το Εμπορικό Επιμελητήριο Βόλου είχε προχωρήσει στην ενοικίαση μεγάλου περιπτέρου, όπου εκεί συμμετείχαν πολλές εμπορικές εταιρείες από την Μαγνησία με σκοπό την προβολή των προϊόντων τους.
Υπήρξε πραγματικά πολύ μεγάλο το ενδιαφέρον για τα προϊόντα της περιοχής μας και ιδιαίτερα για τα σαπούνια μας τόσο από εταιρείες του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού. Γενικότερα μπορούμε να πούμε ότι αυτή ειδικά η έκθεση είχε μια άριστη διοργάνωση με πολύ υψηλές απαιτήσεις τόσο από τους εκθέτες, όσο και από τους επισκέπτες.
Η έκθεση FoodExpo 2018 ήταν μια πραγματική προσπάθεια ανταγωνιστικότητας και εμπορικής εξωστρέφειας.

Κέντρο Προτιμήσεων Απορρήτου

Απολύτως απαραίτητα

Είναι απολύτως απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστοχώρου. Αφορούν τις ρυθμίσεις του ιστοχώρου που τον εμφανίζουν σωστά στον υπολογιστή σας.

wordpress_logged_in, wordpress_sec, wordpress_test_cookie, wp-settings1, wp-settings-time

Συσκευής

Αφορούν πληροφορίες της συσκευής σας, της ζώνης ώρας, της διεύθυνσης ΙΡ, των σελίδων που επισκέπτεστε. Κάποια απ' αυτά ενεργοποιούνται μόνο μετά από την εγγραφή σας και την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι σας.

_ga, _gid, _gat, woocommerce_cart_hash, PHPSESSID, wp_woocommerce_session, gadwp_wg_default_dimension, gadwp_wg_default_metric, gadwp_wg_default_swmetric, gdpr

Analytics

Παρέχουν δεδομένα στην Google analytics για την πληροφόρησή μας σχετικά με την συμπεριφορά σας σε διαφημιστικές καμπάνιες και στόχους πωλήσεων.

1P_JAR, APISID, HSID, SAPISID, SID, SIDCC, SSID

Αγοράς

Αφορούν τις αγορές που έχετε κάνει και τις προτιμήσεις σας σε προϊόντα του eshop μας.

woocommerce_items_in_cart, woocommerce_cart_hash,