Επικοινωνία(+30) 24230 71268
Close
Πλατανιάς Πηλίου Μαγνησία 37010, Ελλάδα
(+30) 24230 71268 info@pelionnaturalsoap.gr
Monday - Friday 10AM - 8PM
Λεβάντα… H θαυματουργή

Γνωρίζουμε εδώ και πολλά χρόνια ότι η λεβάντα έχει ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα και τα μαλλιά. Γνωστή και ως χαμολίβανο, εμφανίζεται να χρησιμοποιείται κατά κόρον στην αρχαία Ελλάδα και στην Αίγυπτο για την παρασκευή αρωμάτων. Εμείς θα σας πούμε κάποια από τα μυστικά της και εσείς άπλα θα τη λατρέψετε!

Για τα μαλλιά:
Η λεβάντα και το αιθέριο έλαιο της έχουνε τη δυνατότητα να μειώσουνε σε σημαντικό βαθμό της τριχόπτωση του κεφαλιού αλλά και να βοηθήσουνε στην ανάπτυξη νέων μαλλιών. Χρησιμοποιώντας την μέσα στο σαπούνι, μετά από μικρό χρονικό διάστημα μπορείτε να παρατηρήσετε ενδυνάμωση στις τρίχες των μαλλιών σας, ακόμα όμως και δημιουργία νέων μαλλιών. Λόγω του ότι είναι ιδιαίτερα θρεπτική για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, έχει τη δυνατοτήτα να ρυθμίσει σημαντικά και την παραγωγή πιτυρίδας από το δέρμα. Λειτουργεί καταπραϋντικά για το τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να το φέρει σε ισορροπία μετά από λίγο διάστημα χρήσης.

Για το δέρμα:
Ακόμα μια δυνατότητα που έχει η λεβάντα είναι να ενισχύει το κυκλοφορικό σύστημα του οργανισμού μας και κατ’ επέκταση να διευκολύνει τη ροή οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα του δέρματος. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι η μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών και η αισθητή βελτιώση της όψης του προσώπου.
Λόγω της αντισηπτικής δράσης της λεβάντας, σημαντική βελτίωση μπορούμε να δούμε και στη μείωση της ακμής. Ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και βελτιώνει αισθητά τις κοκκινίλες και το πρήξιμο που προκαλούν τα σπυράκια.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την δοκιμάσετε!